Premium-kuljetus

Haluatko matkastasi elämyksen? Onnistuu!

Pyydä tarjous

Premium-kuljetus Porista ja Satakunnasta tarjoaa elämyksiä arkeen ja juhlaan

Miltä kuulostaisi tavallista parempi matka 16-paikkaisessa pienoisbussissamme? Korkealuokkaisesti varusteltu menopelimme sopii monenlaisiin tilanteisiin.

Oli kyseessä sitten lyhyt tai pidempi reissu, kukapa ei haluaisi viihtyä tien päällä astetta mukavammin. Laadukkaan kalustomme timantti on 16-paikkainen pienoisbussi, joka tuo ripauksen luksusta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Premium-kuljetus on oiva vaihtoehto sekä työmatkoihin ja -tilaisuuksiin että vapaa-ajan rientoihin.

Bussimme tyylikäs sisustus ja vakuuttava varustelu täyttävät monet toiveet: väljät istuin- ja tavaratilat, pöytäryhmät esimerkiksi neuvotteluihin tai pelihetkiin, jääkaappi omille eväille, internet-yhteys, karaokelaitteet, Apple TV, mahdollisuudet toistaa sisältöä omista laitteista (HDMI, Chromecast).

Mitä muuta voisi bussimatkalta enää toivoa?

Jos kiinnostuit ja haluaisit tilata premium-kuljetuksen matkallesi jostakin päin Satakuntaa, esimerkiksi Porista tai Raumalta, soita meille vaikka heti!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Myös matka voi olla se juttu

Haluaisitko hypätä premium-kuljetuksemme kyytiin jossakin päin Poria tai Satakuntaa? Tämä elämysmatka kruunaa monenlaiset hetket – ja voi olla vaikka juhlien pääohjelmanumero.

Tärkeä yritystapaaminen. Ystävän juhlapäivä. Oletko koskaan ajatellut, että synttäriyllätyksen tai vaikka koko tapahtuman voisi järjestää myös tien päällä? Premium-kuljetuksemme on renkailla liikkuva tapahtumapaikka, joka sopii moniin hetkiin:

  • hääkuljetus
  • polttariohjelma
  • yritystilaisuudet ja -kuljetukset
  • pikkujoulukuljetukset
  • virkistyspäivät
  • synttärijuhlat

Kuulostaa hyvältä, eikö? Tee varaus vaikka heti!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!