Lentokenttäkuljetus

Kaipaatko kyytiä kentälle? Varaa meiltä!

Ota yhteyttä ja tee varaus

Luotettava lentokenttäkuljetus saattelee sinut Porista ja Satakunnasta matkallesi

Kun varaat Kuljetukset Mäkiseltä tilausajon lentokentälle, voit luottaa siihen, että olet ajoissa paikalla. Ja mikä parasta – sinä voit käyttää matka-ajan Helsinki-Vantaalle haluamallasi tavalla.

Haluaisitko viettää automatkan lentokentälle esimerkiksi töitä tehden tai rentoutuen? Meidän avullamme se onnistuu –  nosta jalkasi lepoasentoon ja nauti matkasta!

Olit sitten yksityishenkilö tai liikkeellä yrityksen edustajana, voit varata meiltä laadukkaan ja luotettavan lentokenttäkuljetuksen Satakunnasta Helsinki-Vantaalle. Kaikissa autoissamme on erinomaiset tilat ja mukavuudet. Kalustossamme on 20-, 16- ja 8-paikkaiset bussit sekä 4- ja 6-paikkaisia henkilöautoja. Meiltä löytyy siis varmasti sopiva vaihtoehto sinunkin tarpeisiisi!

Ota vain yhteyttä ja kerro matkasi ajankohta – me reititämme ja aikataulutamme matkat sekä haemme kaikki kyytiin tulevat ilmoitetuista osoitteista. 

Jos tarvitset paikallista tilausajoa jossakin päin Satakuntaa, vaikka Porissa, Raumalla, Ulvilassa tai Eurassa, sekin onnistuu. Elämyksiä kaipaavalle suosittelemme premium-kuljetuspalvelua.

Ota yhteyttä ja tee varaus

Yhteydenottolomake

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!